POSTENIJE OD RAKITICA NE MOZE: / 'Nisu ni bolji ni losiji nego prije!'

Hrvat u Barceloni Ivan Rakitic u cetvrtak je izasao pred novinare uoci subotnjeg gostovanja njegove momcadi kod Eibara u 27. kolu spanjolskog prvenstva.

12.3.2015.
16:45
VOYO logo

"Pripremamo se najbolje sto mozemo, ovaj tjedan nismo nista mijenjali i igrat cemo kao i uvijek. Tri boda protiv Eibara vrijede kao i tri boda protiv Real Madrida. Pobijediti u derbiju nista ne znaci ako se bodovi izgube u ovakvim utakmicama", naglasio je Rakitic prisjecajuci se poraza Reala u Bilbau iz prethodnog kola, sto je Barceloni omogucilo uspon na prvo mjesto prvenstve ljestvice.

Rakitic nije slucajno spomenuo El Clasico. Nakon gostovanja kod Eibara, Barcelona ce na Nou Campu 22. ozujka ugostiti madridski Real koji je u nedjelju domacin Levanteu. Iako je neke utakmice ove sezone pocinjao s klupe, hrvatski veznjak ustalio se u pocetnoj postavi Luisa Enriquea pa je razumljivo da ocekuje biti u prvih 11 i protiv Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Uvijek se vidim u momcadi i ne volim biti na klupi. Zelim igrati svaku utakmicu, a premda pozicija na sredini terena zahtijeva razlicite stvari, poznajem ju jako dobro te mogu igrati ondje gdje sam potreban ekipi", istaknuo je Rakitic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do El Clasica Barcelonu ceka i uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Cityja. Real je unatoc domacem porazu od Schalkea prosao u cetvrtfinale, ali novo posrtanje Ancelottijeve momcadi stvorilo je dodatnu napetost u Madridu.

"Kada su rezultati losi otvaraju se brojna pitanja. O Realu imam misljenje kao i ranije, to nije ni bolja ni losija ekipa nego je bila prije, samo im se promijenila dinamika zbog duge sezone. Realovi igraci ce dati svoj maksimum da se vrate ondje gdje su bili“, zakljucio je Raketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo