RAKITIĆ PORUČIO BARCELONI: / 'Dajte mu novi ugovor i zaštite ga, u njemu imate novog Messija'

Image

Barcelonin brazilski napadač Neymar sljedeći je u nizu nogometaša koji će tom igrom dominirati godinama nakon što s trona siđe Lionel Messi.

17.10.2016.
14:57
VOYO logo

Španjolski sportski dnevnik podsjeća da je Neymar stigao u Barcelonu 2013. godine i da je u sto ligaških utakmica postigao 59 pogodaka za španjolske prvake. Također, u tom je razdoblju osvojio sedam trofeja s klubom, među kojima i dva u prvenstvu i jedan u Ligi prvaka. U glasovanju za najboljeg nogometaša svijeta smjestio se iza suigrača Messija i Realovog portugalskog napadača Cristiana Ronalda, a najviše stepenica tog pobjedničkog postolja uskoro će, vjeruje Rakitić, pripadati baš 24-godišnjaku koji je igrački ponikao u Santosu.

"Govorimo li o najboljem onda je to Leo Messi. Neymar je na putu da to postane", kaže Rakitić koji sugerira klubu da s njim produlji ugovor:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbolje za Barcelonu bi bilo da s njim potpiše produljenje suradnje, možda i stavi što je veću moguću otkupnu klauzulu u ugovor, jer on će, u to nema sumnje, biti sljedeći Messi. Postigao je (gotovo) 300 golova a tek je 24-godišnjak. Uistinu je poseban."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Messija i Neymara, Rakitić svojim loptama 'hrani' još jednog sjajnog napadača Urugvajca Luisa Suareza za kojeg smatra da je u danima provedenima u Liverpoolu postao igrač postao napadač kojeg se svi pribojavaju.

"Te su godine za njega bile iznimno važne, ondje je doživio promjenu i od dobrog igrača postao najbolji svjetski napadač i potom stigao u Barcelonu. Osjeća se da nešto nije dobro kad on ne igra. Nama je on jedan od najvažnijih nogometaša i izvrstan je momak, otvoren je i voli se šaliti", zaključio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo