RAKITIĆ OTVORIO DUŠU ŠPANJOLCIMA: / 'Ne driblam kao Leo, ne zabijam kao Luis, ne dodajem kao Andres, ali...'

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić dao je intervju za španjolski magazin Jot Down u kojem je otvorio dušu i pričao o pregršt tema.

27.1.2017.
17:57
AFP, JOSEP LAGO
VOYO logo

Aktualni Rakitićev status u Barceloninoj momčadi nije idealan, više nema zajamčeno mjesto u udarnoj postavi i sve češće čeka priliku s klupe.

Image
SLAVNI REALOVAC IMA PORUKU ZA ENRIQUEA: /

'Moraju napraviti sve da Rakitić ne ode'

Image
SLAVNI REALOVAC IMA PORUKU ZA ENRIQUEA: /

'Moraju napraviti sve da Rakitić ne ode'

'Xavija je nemoguće zamijeniti'

"To je trenerova odluka i morate je prihvatiti. Volio bih igrati više, ali to je odluka Luisa Enriquea, on je šef. Ono što mogu pokušati jest pokazati da sam potreban iako ponekad i meni treba odmor. Moram pokazati treneru da može računati na mene. Ako već ne mogu igrati, neka zna da sam 100 posto spreman", naglasio je 28-godišnji veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Često se po medijima spominjalo kako je Rakitić doveden iz Seville kako bi bio nasljednik legendarnog Xavija, ali našem se nogometašu takve ocjene nimalo ne sviđaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao prvo, zamijeniti Xavija? To je nemoguće. Kao drugo, ne volim da me se uspoređuje s ikim, želim biti svoj i davati momčadi što mogu. Ne driblam kao Leo, ne zabijam kao Luis, ne dodajem kao Andres, nisam uvijek pažljiv kao Pique, ali mislim da imam svoje kvalitete", poručio je Rakitić.

'Svatko ima svoju ulogu'

Objasnio je i kako mu ne smeta što ima manje važnu ulogu nego što je to bilo u Sevilli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svatko mora razumjeti svoju ulogu, kao u tvrtki. U kafiću svatko radi svoj posao, imate barmena, konobara, nekoga u kuhinji... Tako je i u Barceloni. Volio bih zabiti sve golove koje su zabili Neymar, Messi i Suarez, ali svatko od nas mora poboljšati momčad svojim kvalitetama", zaključio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo