RAKITIĆ NAJAVIO CITY: / Volio bi popiti kavu i raditi s Guardiolom, no u utorak ga želi rastužiti

Image

Nogometaši Barcelone doputovali su u Manchester gdje ih u utorak očekuje ogled 4. kola Lige prvaka protiv Cityja, kluba kojeg su s 4-0 ispratili s Camp Noua u ogledu igranom 19. ovog mjeseca.

31.10.2016.
20:12
VOYO logo

Nakon dosad odigranih susreta u skupini C prestižnog europskog klupskog natjecanja ljestvicu grupe predvodi španjolski prvak sa devet bodova i već osiguranim nastupom u Europskoj ligi. Nije to baš natjecanje koje ih zanima, no uz madridski Atletico i engleskog prvaka Leicester City, jedina su momčad sa tri pobjede i oznakom koja osigurava spomenuto. S druge strane, uz omjer od po pobjede, remija i poraza Manchester City trenutačno drži drugo mjesto ljestvice koje bi ih, ostane li redoslijed tablice ovakav, zajedno s Barcelonom odvelo nokaut fazu natjecanja.

Susret su ispred Barcelonine momčadi najavili trener Luis Enrique i hrvatski veznjak Ivan Rakitić. Enrique je kazao kako se nada utakmici kakva je bila i posljednja između ovih suparnika i da je svjestan kako će njegova momčad morati odigrati dobru utakmicu s loptom u nogama i bez nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski veznjak je, pak, govorio s puno poštovanja prema sljedećem suparniku i posebice treneru Josepu Guardioli, klupskoj i trenerskoj legendi Barcelone, čiju je četvorku s dresa uzeo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa se nije promijenilo, bit će to lijepa i uzbudljiva utakmica. Igrat će dvije momčadi istih ideja, a susreli smo se nedavno i, budući da nas suparnički trener jako dobro poznaje, morat ćemo odigrati na visokoj razini", kazao je Rakitić uz dodatak kako uživa u veznom Barceloninom redu i da je svjestan kolika je koncentracija kvalitete u sastavu iz kojeg samo jedanaest njih može na travnjak.

Potom je nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sastav će odlučiti trener. Svi mogu igrati i dati rezultat, ali jedanaestorica najboljih individualaca ne čine i najbolju momčad. Došli smo ovdje po slavlje. Mi smo Barcelona i želimo pobijediti, a svjesni smo da ostali uživaju u pokušajima da slave protiv nas."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelonin hrvatski veznjak ne zamara se odveć rezultatom iz prve utakmice.

"Ono što je bilo prije dva tjedna možete zaboraviti. U utakmicu ulazimo kao i u svaku drugu, sa željom da ju kontroliramo i iskoristimo svoje šanse u njoj. U ovoj momčadi nema izraženih ega, mi smo velika obitelj i zajedno smo jači. Puni smo sampouzdanja i to nam pomaže", objasnio je, a na upit o Guardioli dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih s njim popiti kavu. Nosim njegov broj na leđima. Riječ je o stručnjaku kojeg nazivaju najboljim na svijetu i sigurno je da bi bilo pravo zadovoljstvo raditi s njim."

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo