RAKITIĆ I SUIGRAČI IMAJU VELIKI SAN: / 'Živimo za to. Ako netko to može napraviti, to smo mi'

Image
Image

Ivan Rakitić zbog ozljede tetive nije na raspolaganju hrvatskom izborniku Anti Čačiću u aktualnoj reprezentativnoj akciji (Kosovo, Finska).

7.10.2016.
21:57
VOYO logo

"Svaki dan vježbam sa željom za igranjem i mislim da mi zasad dobro ide. Ovdje sam proveo dvije nezaboravne godine i želim nastaviti tako. Neka ovo bude moja najbolja godina", istaknuo je hrvatski nogometaš u razgovoru za katalonski dnevnik Sport.

Image
PROCURILO U JAVNOST: /

Europski prvak Real Madrid dobio je dva bolna 'šamara' od Ivana Rakitića!

'Pokazali smo da je moguće'

Rakitić je ove sezone u španjolskom prvenstvu postigao dva iznimno važna pogotka za Barcelonu. Donio joj je pobjedu protiv Athletic Bilbaa (1-0), kao i bod u derbiju protiv Atletico Madrida (1-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da sam sretan zbog toga, lijepo je zabiti i na taj način pomoći ekipi. No najvažnije mi je imati osjećaj da dobro radim stvari. S obzirom da mi je ovo treća sezona ovdje, želim biti na maksimalnoj razini", rekao je 28-godišnji veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je prošle sezone osvojila naslove u prvenstvu i Kupu kralja, ali nije uspjela obraniti onaj u Ligi prvaka. Rakitić je uvjeren da on i suigrači ove sezone opet mogu do trostruke krune.

"Ako netko to može, to je Barcelona. Živimo za to, pokazali smo da je to moguće i želimo nastaviti tom stazom, uz dužno poštovanje prema svim drugim klubovima. Znamo da radimo dobar posao, a nadamo se da možemo i bolje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Svi znamo kolika je Leova važnost'

Barcelona je posljednjih nekoliko utakmica morala igrati bez svoje najveće zvijezde, ozlijeđenog Lionela Messija. Kakva je razlika igrati s Messijem i bez njega?

"Jako velika, to je neusporedivo. Svi znamo kolika je Leova važnost. Velika je razlika igrati s Leom i bez njega, ne morate biti previše pametni da biste to znali", zaključio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo