Madrid je na nogama: Luka Modrić za suigrača dobiva čudo od nogometaša?

Ponovo se aktualizirala priča oko prelaska Radamela Falcaa iz Monaca u Real Madrid.

4.8.2014.
16:11
VOYO logo

Iako je trener Real Madrida Carlo Ancelotti još prošlog tjedna izjavio kako Falcao nije potreban Realu. Iz razloga što u napadu ima Benzemu, a na klupi Isca kojem, prema njegovim riječima, vjeruje, čini se (tako ispada) da je to bio samo "spin" talijanskog stručnjaka. Nakon što se kolumbijsko čudo od igrača vratilo na travnjak nakon šest i pol mjeseci izbivanja s travnjaka zbog ozljede koljena koju je zadobio 22. siječnja ove godine u dvoboju protiv trećeligaša Azergues Foota, Real je krenuo u totalnu ofenzivu kupovine kolumbijskog napadača.

U prvom susretu protiv Valencije (2:2) koji je odigran na Emirates kupu u Londonu je ušao umjesto Dimitra Berbatova, ali nije zabio. Gol je postigao već slijedeći dan protiv Arsenala i ponovo zagolicao maštu čelnicima Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/LmJ52Hh4L5c

Iako su iz Monaca poslali poruku da Falcaa neće prodati, i unatoč tome što je i on sam kazao da želi s Monacom napasti Ligu prvaka i da mu je u Kneževini dobro, kolumbijski napadač blizu je odlaska u Madrid. Naime, prema pisanju francuskog Le10 Sporta, Real i Monaco su već dogovorili prelazak Falcaa, u tijeku su pregovori oko uvjeta prelaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/sSJc16uhI18

Postoji mnogo opcija vezanih uz ovaj transfer, ponovno se piše o posudbi do kraja sezone s mogućnošću otkupa. Sjajno argentinsko krilo Angel Di Marija će, najvjerojatnije, iz Madrida preselit u PSG za 80 milijuna eura pa će biti novaca za transfer Falcaa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se Falcao pridruži Jamesu Rodriguezu u Realu, španjolski klub će imati najjaču napadačku liniju na svijetu. James, Falcao, Benzema, Ronaldo, zvuči jako moćno, zar ne?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo