PUT U PRAVOM SMJERU: / Rio Ferdinand otkrio o čemu je razgovarao s Bilićem

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Engleski prvoligaš West Ham prijašnjih je godina redovito morao prodavati najbolje igrače kako bi opstao. No, u budućnosti više ne bi trebalo biti tako.

14.4.2016.
7:15
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Uvjeren je u to hrvatski stručnjak Slaven Bilić koji je prošlo ljeto preuzeo treniranje londonskog kluba i preporodio ga. West Ham je trenutno na šestom mjestu u Premier ligi, još uvijek ima šanse za plasman u Ligu prvaka, a iza sebe ove sezone ima pobjede protiv Arsenala, Liverpoola, Chelseaja, Manchester Cityja, Tottenhama...

'Sve je pozitivno'

Od sljedeće sezone West Ham će biti domaćin na znatno većem Olimpijskom stadionu što bi klubu trebalo donijeti veće prihode, a ne treba zaboraviti ni značajne iznose koje će svi premierligaški klubovi dobiti od televizijskih prava. Sve bi to trebalo pretvoriti Hammerse u momčad koja više nije prisiljena iz godine u godinu prodavati najbolje igrače. Da će sadašnja momčad ostati na okupu, Bilić je potvrdio nekadašnjem engleskom reprezentativcu Riju Ferdinandu koji je karijeru započeo upravo u West Hamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, OLI SCARFF
Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Rio Ferdinand

"Kad sam bio u klubu, imali smo potencijal ići prema naprijed i napraviti dobre stvari, ali momčad nije održana na okupu. Nadam se i mislim da će sadašnja momčad rasti zajedno. U razgovorima sa Slavenom, shvatio sam da i on misli tako. Sve je u ovom trentuku pozitivno, stanje u klubu, pozicija na ljestvici, prelazak na Olimpijski stadion. Sve to ukazuje da klub ide u pravom smjeru", istaknuo je u razgovoru za radijsku postaju Talk Sport Ferdinand koji je 2000. prešao iz West Hama u Leeds, a potom karijeru nastavio u Manchester Unitedu u kojem je ostavio najdublji trag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo