PROSPAVALI SU PROŠLU SEZONU: / Ove zvijezde svojim su lošim igrama pomogle Leicesteru da postane prvak

Image
8.10.2016.
13:50
VOYO logo

Situacija u aktualnoj sezoni izgleda drugačije, Leicester nakon sedam odigranih utakmica ima osam osvojenih bodova i nalazi se na dvanaestom mjestu poretka sa ne odveć dojmljivim šansama da ponovne lanjski uspjeh. Istini za volju, nitko takav cilj pred njih nije niti stavio i takvo što nije niti realno očekivati uz bogate transfere koje su napravili neki od probuđenih tamošnjih klubova. No, nisu se oni 'probudili' samo na račun dovođenja kvalitetnih pojačanja, već i zbog toga što su ponovno proigrali igrači čija je prošla sezona bila ispod razine očekivanja.

Four Four Two donosi mnoštvo takvih primjera od kojih izdvajamo petoricu nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nicolas Otamendi (Manchester City)

Stigao je iz Valencije u ljeto prošle godine za nekih 33 milijuna eura i - podbacio. U ovoj sezoni Cityjev argentinski stoper dokazuje da nije podbačaj i to redovito u jedan-na-jedan duelima sa suparničkim napadačima koje nadjačava fizičkom snagom, a vrlo je koristan i u raspodjeli lopte iz posljednjeg Cityjevog reda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adam Lallana (Liverpool)

Ofenzivni veznjak koristiv i na krilnim pozicijama napokon pokazuje zašto je 2014. doveden iz Southamptona i za što je sve sposoban u završnom dijelu terena. Osim što su njegove lopte iskoristive Liverpoolovim napadačima, i sam dobro koristi situacije pred suparničkim golom pa je ove sezone već triput bio strijelac u utakmicama Premier lige. Usporedbe radi, u prošlom je engleskom prvenstvu u 30 utakmica zabio tek gol više. Liverpool ga je proglasio igračem mjeseca rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diego Costa (Chelsea)

Brazilac sa španjolskom putovnicom uklopio se u sivilo Chelseaja u prošloj sezoni. Tadašnjih tek dvanaest golova u ligi stići će ove sezone vrlo brzo budući da je vodeći strijelac natjecanja u sedam ogleda već šest put slavio pogotke. Nakon razočaravajućih nastupa u 2015/16 postojala je mogućnost njegova povratka u madridski Atletico. Nesumnjivo su Chelseajevi navijači sretni što do toga nije došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Theo Walcott (Arsenal)

Odigrao je ove sezone osam utakmica za klub na mjestu desnog krila i pet puta se upisao među strijelce. U prošloj je sezoni pogodio tek devet puta u 42 odigrana susreta ljuteći se što ne igra na mjestu središnjeg napadača i što ga se gura na stranu terena.

"Više sam puta rekao da će te već početkom sezone vidjeti jednog drugačijeg Walcotta. Moglo se vidjeti da je donio odluku koje se i drži", kazao je nedavno Arsenalov menadžer Arsene Wenger, očito zadovoljan onim što na terenu dobiva od 27-godišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Son Heung-Min (Tottenham)

Moglo se dogoditi da napusti White Hart Lane u ljetnom prijelaznom roku, no ono što danas pokazuje u dresu Tottenhama potvrđuje da je ostanak bio dobra odluka. Četiri prvenstvene utakmice i četiri pogotka, plus još jedan u Ligi prvaka, čine ga nezamjenjivim igračem u redovima sastava kojeg vodi Mauricio Pochettino. Usput, ukupno četiri pogotka u Premier ligi postigao je u cijeloj prošloj sezoni, odnosno kroz 28 utakmica...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo