PRONAŠLI NOVOG IZBORNIKA? / Wenger bi mogao preuzeti englesku reprezentaciju

Image
Foto: AFP, PAU BARRENA
Image
Foto: AFP, PAU BARRENA
28.9.2016.
13:54
AFP, PAU BARRENA
VOYO logo

Wengerov ugovor s Arsenalom ističe na kraju sezone i FA bi ga htio trajno angažirati nakon toga, a Gareth Southgate će englesku reprezentaciju voditi kroz sljedeće četiri kvalifikacijske utakmice za SP 2022. protiv Malte, Slovenije, Škotske i Španjolske.

Arsenal bi ga želio zadržati

Međutim, FA bi mogao imati problema s obzirom da je, kako pišu mediji, Arsenal voljan produljiti ugovor sa 66-godišnjim Wengerom koji već 21 godinu vodi londonski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FA je htio angažirati Wengera prije nego je Allardyce preuzeo posao. Kada su ga novinari pitali bi li mogao voditi englesku reprezentaciju u srpnju, odgovorio im je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zašto ne? Nikada ne bih isključio tu mogućnost, ali sam sretan u ovom klubu i usredotočen sam na njega. Engleska je moja druga domovina. Bio sam izvan sebe kada je ispala od Islanda na Euru. Nisam mogao vjerovati".

Raspored dopušta sporost

Raspored koji engleska reprezentacija ima pred sobom dopušta tako dugo traženje izbornika. Nakon utakmice sa Španjolskom u studenom, Engleska sljedeću kvalifikacijsku utakmicu igra protiv Litve tek 26. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Allardyce je jučer sporazumno raskinuo ugovor s FA-om nakon priče objavljene u medijima da je primao mito kod transfera igrača te da je pritom zaradio 400.000 funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo