PROMETNO U JUVENTUSU: / Talijanski prvak isti dan doveo nasljednike Danija Alvesa i Gianluigija Buffona

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Dosadašnji reprezentativni branič Milana Mattia De Sciglio (24) karijeru će nastaviti u Juventusu, a vrijednost transfera je deset milijuna eura.

18.7.2017.
14:20
AFP
VOYO logo

De Sciglio je ponikao u Milanu, a u prvu momčad ušao je kao 19-godišnjak. Za reprezentaciju Italije upisao je 31 nastup, a u svom novom klubu trebao bi igrati na poziciji desnog braniča, umjesto Brazilca Danija Alvesa koji je otišao u PSG.

Szczesny potpisao na četiri godine

A prije nekoliko dana u suprotnom smjeru je otišao stoper Leonardo Bonucci, za kojeg je AC Milan platio Juventusu 40 milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosadašnji vratar Arsenala, Poljak Wojciech Szczesny (27), također će karijeru nastaviti u redovima Juventusa. Szczesny, koji je posljednje dvije sezone proveo na posudbi u Romi, potpisao je ugovor na četiri godine, dok će Arsenalu pripasti 11 milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljski vratar će u redovima torinske Stare dame zarađivati oko 3,5 milijuna eura po sezoni, a u klub dolazi kao nasljednik Gianluigija Buffona koji se planira oprostiti nakon SP-a u Rusiji iduće godine. Szczesny je u Arsenal stigao 2006. kao 16-godišnjak iz varšavske Legije. Tri godine kasnije probio se do prve momčadi i na vratima Topnika skupio je 181 nastup. Nakon što je Arsenal u ljeto 2015. kupio Petera Čecha, Poljak je preselio na posudbu u Romu. Na vratima poljske reprezentacije je upisao 28 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo