PROLJECE JE I 'SPACO' CVATE / 'Struka je kriva za blamazu'

Trener Hajduka Stanko Poklepovic izasao je pred novinare uoci sutrasnjeg sraza uzvrata cetvrtfinala kupa Hrvatske protiv Vinogradara.

3.3.2015.
16:44
VOYO logo

"Proljece je, nemam se sto buniti. Cvatem na svim stranama osim na jednoj", kazao je Spaco u saljivom tonu, i izazvao smijeh prisutnih novinara, pise Slobodna dalmacija.

Hajduk je protiv Zadra proteklog vikenda odigrao 2:2, s time da su Bijeli visili na rubu poraza. Hajduk je u drugom poluvremenu u sest minuta uspio zabiti dva gola i spasiti se blamaze na Poljudu. Nakon utakmice, Torcida je izvizdala igrace a mediji su dosta kriticki pisali o Spacinim igracima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam je li to za javnost, ali vi se u svom izricaju koristite ukrasnim pridjevima. Prekrasno, bajno, agresivno, ali i blamazno, katastrofalno. Momcad to nije zasluzila! Ako i jest blamaza, onda je to u struci. Igraci su imali volju i htijenje da stignu rezultat, ali nisu uspjeli. Obezvrjedivanje da su blamazni ne stoji", objasnjava strateg Splicana, te dodaje:

"Igraci su se dali do kraja svom snagom, borili su se. Ostvarili su posjed 67-33, ne na bazi tika-take nego stalne jurnjave prema golu! Bilo je i propusta, oni su tehnicke i takticke naravi. To cemo nastojati ispraviti u nasem daljnjem radu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igracima je, navodno, tesko palo zvizdanje vlastitih navijaca, koji su in cak u jednom trenutku i zaprijetili batinama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igraci su se tuzno osjecali poslije utakmice. Oni stvari dozivljavaju tesko. Bili su ljuti i ispraznjeni, a ja tvrdim da je momcad odigrala trkacki vrlo dobro. To mi je najvece ohrabrenje", objasnjava Spaco.

Utakmica Hajduka i Vinogradara na rasporedu je u srijedu u 17 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo