Procurile smiješne vijesti iz HNS-a: 'Skučeni smo!'

Čelnicima Hrvatskog nogometnog saveza postalo je tijesno u Rusanovoj 13 i razmišlja se o dogradnji jednoga kata na postojećoj Kući nogometa ili o selidbi!

17.2.2012.
10:45
VOYO logo

Informaciju je potvrdio glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić, koji se uspješno oporavlja od operacije kuka i od prošloga je tjedna na radnom mjestu: "Posao se proširuje i pokazalo se da nam postojeći prostor nije dostatan. Skučeni smo i moramo razmišljati o novim rješenjima. Sljedećeg ćemo se tjedan sastati s predstavnicima građevinske tvrtke, koji će pregledati ovu zgradu i utvrditi je li statika dobra i može li podnijeti još jedan kat", rekao je Srebrić i objasnio:

"Bude li građevinski pregled prošao u redu, onda ćemo se odlučiti za dogradnju jednoga kata. Dobili bismo u tom slučaju još 200 kvadratnih metara i ta bi površina zadovoljila naše potrebe. U tom ćemo slučaju morati sagraditi i dizalo, no ono bi bilo s vanjske strane, tako da bismo trebali tražiti posebnu dozvolu za to." Ako, pak, statika ove zgrade ne bi mogla podnijeti još jedan kat? "Onda ćemo morati prodati Kuću nogometa i kupiti neku novu, na drugoj lokaciji. Ali, također negdje oko centra grada, HNS se ne bi selio na periferiju." Zbog čega je postalo tijesno, koji su se to novi poslovi pojavili? "U svakom odjelu trebamo zaposliti barem još jednu osobu! Raširili su se programi futsala, ženskog nogometa, pa FIFA-ina projekta 'Grassroots'. I neke radnje sad doslovce obavljamo u prolazu, na hodnicima." Koliko bi stajala možebitna dogradnja ove zgrade? "Na to ću moći odgovoriti sljedećeg tjedna, nakon sastanka s građevinarima", kaže Srebrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo