Uoči sraza sa Hrvatskom

PROBLEMI ZA BUGARSKU: Napadač Galabinov ne želi igrati dok je Petev izbornik

Bugarska nije u idealnoj situaciji uoči gostovanja na Maksimiru. Uz to što zaostaju za Hrvatskom 6 bodova, što im samo teoretski daje nadu u dodatne kvalifikacije za EURO 2016., napadač bugarske reprezentacije Novare Andrej Galabinov otkazao je dolazak.

Večernji list piše kako je Novare Andrej Galabinov službeno izvijestio da je ozlijeđen, no neslužbeno – ne želi igrati za Bugarsku dok je Petev izbornik. Galabinov do sada nije imao značajnu minutažu kod izbornika Ivajla Peteva i sad, očito iz revolta, obznanio je da je ozlijeđen. Sve u svemu, u reprezentaciji Bugarske ne vlada baš bajna atmosfera, kao niti u Hrvatskoj. Navijači Vatrenih svojoj reprezentaciji okrenuli su leđa nakon izbora Čačića na mjesto izbornika nacionalne vrste, što smatraju da je odluka neformalnog vladara hrvatskoh nogometa Zdravka Mamića i njegovih poltrona u HNS-u.

Hrvatska

Popov se ozlijedio, ali će igrati

Ivelin Popov će, pak, igrati protiv Hrvatske unatoč tome što se ozlijedio u pobjedi njegovog Spartaka nad Saranskom 1:0. Popov je zabio gol, zamijenjen je u 67. minuti zbog ozljede, ali dodatni liječnički pregledi pokazali su da se ne radi o ozbiljnijoj ozljedi i on će istrčati na prazni Maksimirski stadion.

Vrijedi istaknuti kako je bugarska reprezentacija s pripremama za sraz sa Hrvatskom započela jučer, isto kao i Vatreni.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr