'Problem je u Rangersima, oni nisu bili korektni'

Nikica Jelavić skinuo je veliki teret s leđa onog trenutka kada je stavio potpis na četverogodišnji ugovor s Evertonom. Posao je završen tek oko 21.

1.2.2012.
21:20
VOYO logo

Prepričao je kako je proživio svoj najdulji dan u životu.

"Stvarno je bio najdulji. Od ranih jutarnjih sati krenuo je protokol. Dobio sam desetke poruka negdje oko pola dva. Ljudi mi čestitaju, a ja se pitam: Pa otkud im ta informacija!? Još nisam potpisao. Posao sam završio tek oko 21.30 sati. Tada sam stavio potpis na ugovor. Poslije toga otišao sam na večeru s društvom i ravno u krevet. Padao sam od umora. Već dva dana stižu mi poruke i čestitke od obitelji iz Gabele pa do rodbine iz Kanade", počeo je Jelavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su puno prije očekivali da će se cijela situacija rasplesti. Na internetskim forumima raspravljali su o tome gdje je zapelo. Što je zapravo bio problem?

"Problem je bio u Rangersima. Oni na kraju nisu ispali korektni. Kočili su pregovore."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije valjda da ćete se na ružan način rastati od Glasgowa?

"Ma ne.... Bože sačuvaj. Tih 18 mjeseci najljepše su razdoblje moje igračke karijere. Sanjam dan kad ću se jednog dana vratiti i zahvaliti tim divnim navijačima. Oni su posebna priča toga kluba", kaže hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Glasgow Rangersa Craig Whyte prošlih se dana pokušava oprati pred navijačima zbog vaše prodaje. Stalno je ponavljao kako je odlazak bio neminovan jer ste vi na tome inzistirali?

"Nije točno da sam inzistirao na odlasku. Pa kako ću ja otići ako se klubovi prije ne dogovore. Ja predsjednika nisam niti upoznao. Vidio sam ga izdaleka samo jednom u životu. Uostalom nije meni gorjelo pod nogama, nego klubu. Nadam se da će im ovaj iznos koji su dobili za mene barem malo pomoći", zaključio je Jelavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo