PRKOS, USTRAJNOST I PONOS: / Bad Blue Boysi poslali jasnu poruku Mamiću i društvu

Image
Foto: Hina

Proljetni dio sezone Dinamo je započeo pobjednički. U srijedu su Modri u odgođenoj četvrtfinalnoj Kup utakmici slavili protiv Intera sa 0:1, a u nedjelju protiv Zagreba u 22. kolu HNL-a sa 1:2.

14.2.2016.
20:09
Hina
VOYO logo

Nakon što je podnio ostavku na mjesto izvršnog predsjednika Dinama, a postao savjetnik u klubu, Bad Blue Boysi su putem svoje internetske stranice pozvali sve svoje pripadnike i istomišljenike da dođu u Kranjčevićevu i nastave svoju borbu za častan i pošten Dinamo.

Image
'BORBA NIKAD NE PRESTAJE': /

Boysi kreću u novu ofenzivu za svoj Dinamo

Image
'BORBA NIKAD NE PRESTAJE': /

Boysi kreću u novu ofenzivu za svoj Dinamo

Image
Image

Oko 700 Boysa prisustvovalo je srazu Zagreba i Dinama, na poseban dan za sve ljubitelje plave boje. Naime, prije 16 godina BBB su vratili ime kluba koji je kroz devedesete bio pod palicom tadašnjeg državnog vrha na čelu s pokojnim predsjednikom Dr. Franjom Tuđmanom, čovjekom koji je na svoju ruku promijenio ime u Croatiju i tako opalio veliki šamar svim onima koji su Dinamo nosili na srcu i na uniformi tijekom rata za samostalnost i slobodu Hrvatske protiv velikosrpske okupacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I sam je vaš novinar, tada kao srednjoškolac, na svojoj koži dobro osjetio svu torturu ondašnje vlasti koja je na sve načine htjela ušutkati navijački glas za Dinamo, ali nisu u tome uspjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije mogao protiv volje naroda

Nije mogao protiv volje naroda, Boysi su na kraju dobili tu borbu, a danas Dinamovi navijači vode borbu za častan Dinamo i demokratizaciju kluba, kako oni ističu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su danas u Kranjčevićevoj ultrasi Dinama podigli poruku s kojom su poslali jasnu poruku čelnicima aktualnog hrvatskog prvaka.

"Naša borba neće prestati, bit ćeš opet Dinamo 14.2.2000. - 14.2.2016.", poručili su Boysi putem svoje poruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo