ZAGONETNI POGBA POSLAO PORUKU ČITAVOM SVIJETU: / Je li priča oko povijesnog transfera gotova?!

Image
Foto: Instagram: Paul Pogba
26.7.2016.
11:54
Instagram: Paul Pogba
VOYO logo

Oni upućeniji mediji u transfer zbivanja oko prelaska Pogbe u Manchester United, poput francuskog L'Equipea, tvrde kako su pregovori zapeli oko postotka od transfera koji uzima agent Pogbe, poznati Mino Raiola.

LEGENDA OPALILA ‘PLJUSKU’ POGBI: ‘Za 120 milijuna eura kupujete Ronalda ili Messija, a ne njega’

Nekad radio u pizzeriji

Raiola koji je nekad radio u pizzeriji, gdje je i stekao brojna nogometna poznanstva s nogometašima koji su dolazili u nju, od svih transfera Pogbe uzima ogromnih 30 %. Tako bi talijansko - nizozemski agent trebao od Pogbinog transfera na Old Trafford zaraditi 25 milijuna eura, što je apsolutni rekord kad su postoci od transfera u pitanju. Barem što se tiče agenata i njihove zarade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POHLEPNA PROVIZIJA OVOG ČOVJEKA KOČI POGBIN TRANSFER U UNITED: Nekad je radio u pizzeriji, danas zgrće milijune

Pogbi, kako je L'Equipe u subotu pisao, to se niti malo ne sviđa i tu je navodno zapelo u pregovorima. Raiola je prošlog tjedna sjeo u avion i promptno otputovao u Miami kako bi "smekšao" Pogbu i na kraju finiširao transfer. Tako je na društvenim mrežama, točnije Instagramu, osvanula fotografija na kojoj se vidi Raiolu i Pogbu nasmiješene u bazenu ugodnom razgovoru, a Francuz je uz sliku prokomentirao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekli smo si sve ne rekavši ništa," napisao je Pogba i objavio fotografiju sa svojim debeljuškastim talijanskim agentom.

Svi se sad pitaju da li bi osmijeh na njegovom licu trebao naznačiti kako je Pogba smekšan a samim time i kako je rekordan transfer u nogometnoj povijesti pri kraju?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo