PRIČA SA SRETNIM ZAVRŠETKOM: / Nikola Vlašić potpisao za Everton, debi za devet dana protiv Tottenhama

Image
Foto: Screenshot

Dosadašnji član Hajduka i jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa Nikola Vlašić (19) i službeno je postao igrač slavnog engleskog kluba Evertona.

31.8.2017.
21:16
Screenshot
VOYO logo

Vlašić je oduševio vodeće ljude Evertona u dvije utakmice koje je klub iz Liverpoola odigrao protiv Hajduka u završnom pretkolu Europske lige. Uskoro je menadžer ToffeesaRonald Koeman krenuo u akciju koja je i realizirana posljednjeg dana prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovor do 2022.

Vlašić je ranije tijekom dana odradio liječničke preglede i dobio radnu dozvolu za Veliku Britaniju te u večernjim satima potpisao ugovor do 2022. godine. Iako službenih informacija nema, nagađa se da će Hajduk dobiti između 8 i 10 milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton je u srijedu poslao po Nikolu privatni zrakoplov kojim je poletio za Englesku. Vlašić je prije toga dobio dozvolu da napusti kamp U-21 reprezentacije kako bi realizirao transfer. Pravo nastupa mladi Splićanin će imati u idućem kolu Premier lige kada će za devet dana Everton na svom stadion ugostiti Tottenham.

Sreću u novom klubu Nikoli je putem društvenih mreža poželjela i sestra Blanka, dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo