PREOKRET, HNS POTVRDIO: HRVATSKA - KOSOVO IGRA SE DANAS! / Fifa nema drugog termina, susret počinje u 14:30

Image
Foto: PIXSELL
3.9.2017.
10:16
PIXSELL
VOYO logo

Zgusnuti Fifin kalendar ne nudi pričuvni datum i zato je utakmica dogovorena za danas.

Stigla je i potvrda iz Hrvatskog nogometnog saveza koju prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas u 9:00 sati u Zagrebu je održan sastanak Fife s predstavnicima Hrvatskog nogometnog saveza i Kosovskog nogometnog saveza (FFK) i službama zaduženima za organizaciju utakmice na kojem je utvrđeno kako će se utakmica Hrvatska - Kosovo, koja je u subotu prekinuta zbog kiše, nastaviti od 22. minute u nedjelju 3. rujna u 14:30 sati na stadionu Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon jučerašnjeg prekida utakmice uslijedila je intenzivna komunikacija između oba saveza s Fifom i Uefom te je donesena odluka da novi sastanak bude održan u nedjelju u 9:00 sati. Uoči sastanka, FIFA delegat i suci te predstavnici momčadi pregledali su maksimirski travnjak te je ustanovljeno da se na njemu danas može igrati.

Uzimajući u obzir FIFA Pravilnik, koji nalaže obavezni nastavak utakmice unutar 24 sata ako to uvjeti na terenu dozvoljavaju, kao i činjenicu da je gotovo nemoguće pronaći novi termin odigravanja utakmice, pronađen je kompromis između Fife, dva saveza i uz znanje Uefe da se utakmica nastavi u nedjelju u 14:30 sati od 22. minute kada je prekinuta. Nastavak utakmice momčadi moraju započeti u istim sastavima koji su u trenutku prekida bili na travnjaku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo znači da će za Hrvatsku istrčati Subašić – Vrsaljko, Vida, Lovren, Pivarić – Kovačić, Modrić – Brozović, Rakitić, Perišić – Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi navijači s kupljenom ulaznicom moći će danas ponovno doći na Maksimir sa svojom ulaznicom. Zbog organizacijsko-sigurnosnih razloga, navijači koji su kupili ulaznice za sjevernu tribinu moći će ući na istočnu, a navijači s ulaznicom za tribinu Zapad-gore moći će ući na Zapad-dolje. Tribine Sjever i Zapad-gore bit će zatvorene.

Navijači koji danas neće iskoristiti svoju ulaznicu dobit će mogućnost povrata novca, o čemu će naknadno biti objavljena dodatna vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Kosova koji imaju ulaznicu moći će ponovno ući na južnu tribinu.

Stadion se za navijače otvara u 13:00 sati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo