PREKRASNIM GOLOM ZAINTERESIRAO BOGATE KINEZE: / Odlazi li sjajni Franko Andrijašević iz Rijeke?!

Image

Beijing Enterprises FC iz Pekinga poslat će Rijeci ponudu za Franka Andrijaševića u visini od oko 5 milijuna eura, doznaju Sportske novosti.

13.1.2017.
11:45
VOYO logo

SN je tu informaciju dobio jučer iz menadžerskih izvora bliskih kineskom nogometnom tržištu, a ponajbolji igrač Rijeke, u slučaju da predsjednik kluba Damir Mišković ponudu i prihvati, zarađivao bi oko 2 milijuna eura.

Mišković je još prije dao do znanja da klub živi od transfera i ako, kojim slučajem ove zime neka dobra ponuda dođe, da će ju klub prihvatiti. Bez obzira o kojem se igraču radilo, bez obzira što bi to bio udarac ambicijama kluba koji po prvi puta u svojoj povijesti ima priliku osvojiti naslov prvaka Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je, Beijing Enterprises će Rijeci poslati ponudu za Andrijaševića", kazao je menadžer Andrijaševića Andy Barra.

Beijing Enterprises FC zainteresira se za Andrijaševića nakon njegovog fantastičnog gola koji je zabio Čileu u srijedu na Kineskom kupu u Nanningu za 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogati Kinezi i ove zime žele uzdrmati nogometni svijet, a pod njihovim povećalom su i Hrvati. Hrvat koji je najviše izazvao zanimanja u Kini je Nikola Kalinić, za kojeg Tianjin Quanjian nudi 45 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo