PREKINUO ŠUTNJU, PA ŠOKIRAO: / "Ostajem li u Realu? Tko zna što će biti dogodine"

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Nakon velike večeri u kojoj je probio granicu od 500 golova u karijeri i srušio ili izjednačio novih nekoliko rekorda, Cristiano Ronaldo je napokon prekinuo šutnju prema medijima.

1.10.2015.
8:34
AFP
VOYO logo

Real Madrid je na gostovanju kod Malmöa u 2. kolu Lige prvaka slavio s 2:0, a oba su pogotka bila Ronaldovo djelo. Portugalac sada na kontu ima 501 gol u karijeri, računajući službene utakmice za klubove i reprezentaciju. S 323 pogotka u dresu Reala izjednačio se s legendarnim Raulom, a ujedno ga je prestigao kad je u pitanju broj pogodaka u Ligi prvaka u dresu Kraljevskog kluba. Ronaldo ih sada ima 67, a Raul 66. Također, Ronaldo je u srijedu prestigao Raula i kao igrač koji je zabijao u najviše utakmica Lige prvaka (57).

Image
DAN PREOKRETA U LIGI PRVAKA: /

Ronaldo opet ispisao povijest!

"Nisam ovo očekivao kad sam dolazio"

"Sretan sam što sam postao rekorder po broju golova u Realovoj povijesti. Nisam to očekivao kad sam dolazio. Već sam razgovarao s Raulom, nazvao me i čestitao mi", otkrio je Ronaldo koji sedam mjeseci nije davao izjave španjolskim novinarima koji su ga žestoko kritizirali jer je priredio tulum za 40. rođendan samo nekoliko sati nakon Realova debakla protiv Atletico Madrida (0:4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto ne govorim češće za medije? Zato što pitanja nisu dobra", kratko je objasnio portugalski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo što će biti sutra"

A kad je već bio na raspolaganju, novinari nisu propustili priliku da ga još jednom pitaju o tome namjerava li napustiti Real. Ronaldo u odgovoru baš i nije uvjerio navijače da je siguran u ostanak na Santiago Bernabeuu.

"Sretan sam ovdje, želim osvajati naslove ovdje, ali kao što sam rekao milijun puta, nitko ne zna što donosi budućnost. Vidjet ćemo što će biti sutra. Osjećam se dobro, ali tko zna što će biti sljedeće godine", poručio je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo