Predsjednik objavio crnu vijest za navijače Hajduka!

Slavni splitski klub možda u cijeloj svojoj povijesti ne pamti teže dane.

21.1.2012.
19:22
VOYO logo

Gotovo sedam sati potrajala je sjednica Nadzornog odbora Hajduka. Klub grca bez novca, momčad je totalno razbijena, a predsjednik NO-a Josip Paladino izvijestio je da je Šime Luketin zatražio da mu status, zbog poznate priče s Credo bankom, stavi u mirovanje.

Kao da je pravi političar odgovorio je na pitanje je li Hajduk pred financijskim kolapsom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novca nema i neće ga biti. Moramo se prilagoditi, koliko uđe, toliko može i izaći. Cijela zemlja je u izrazito osjetljivoj financijskoj situaciji, mi smo dio toga, a Hajduk je dio Splita i Dalmacije. Možda jednog dana budemo raspolagali s većim izvorom sredstava. Činimo sve da podmirimo obveze prema radnoj zajednici i sportskom pogonu", izjavio je Paladino i dodao da je ipak zadovoljan kako se stvari u Hajduku kreću.

Potvrdio je da će momčad na pripreme u Tursku, NO je prihvatio izvješće Hrvoja Maleša o značajnom smanjenju troškova, a kao važnu odluku Paladino je izdvojio onu o sastanku sa svim članovima navijačkih udruga Hajduka, društava prijatelja, koji će se održati 11. veljače kada Bijeli igraju protiv Šahtara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klub postoji zbog navijača, zajedničkim tematskim sastankom možemo naći načina za još bolje funkcioniranje", kaže Paladino. Na sjednici je jedno vrijeme bio i trener Krasimir Balakov. "Razgovarali smo s trenerom Balakovim o budućnosti naše borbene momčadi. Vizija trenera je da imamo izrazito mladu momčad, s malim brojem starijih igrača. Sve mlade momčadi imaju istu karakteristiku, sklone su oscilacijama, trebaju vrijeme za pokazati vrijednost, trebaju vrijeme i strpljenje. Trener stoji iza toga da se radom s ovom momčadi može ostvariti bolja igra, a ona donosi šanse, golove, a golovi donose bodove. To se ne može napraviti preko noći", objasnio je Paladino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo