Nastala uzbuna zbog čovjeka koji je razmontirao Real

Predsjednik dortmundske Borussije Hans-Joachim Watzke poručio je kako će radije u ljeto 2014. godine izgubiti Roberta Lewandowskog bez odštete nego ga na kraju aktualne sezone pustiti u Bayern.

25.4.2013.
9:14
VOYO logo

Sjajni poljski napadač u srijedu je s četiri pogotka predvodio ''crno-žute'' do pobjede 4:1 protiv Real Madrida u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka.

Nekoliko sati prije dvoboja na Signal Iduna Parku u njemačkim se medijima pojavila izjava Enriquea Reyesa, agenta sadašnjeg Bayernovog trenera Juppa Heynckesa, o tome kako su Bavarci osigurali dovođenje Lewandowskog već ovo ljeto. Dan ranije je, podsjetimo, potvrđeno da Mario Götze prelazi iz Borussije u Bayern koji je aktivirao njegovu odštetnu klauzulu od 37.5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznenađen sam izjavama, ne znam o čemu govori Heynckesov agent. Sva ta uznemiravanja koja dolaze iz dijela zemlje nas uopće ne zanimaju. Činjenica je da Robert ima ugovor do 2014. godine. I za razliku od Götzea, nema izlaznu klauzulu. Želimo da Robert igra u Dortmundu i sljedeće sezone i u tu svrhu smo se spremni odreći i odštete", rekao je Watzke za ZDF.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije svega, moramo razgovarati s Robertom. On je jedan od naših najvažnijih nogometaša i sjajan dečko. Imamo dobar odnos i odšteta nam nije važna. Želim da ostane, a mnoge su mi se želje u životu ostvarile", dodao je prvi čovjek Borussije.

U sličnom je tonu pričao i trener ''crno-žutih'' Jürgen Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vjerujem da će Lewandowski otići. Nećemo ga pustiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo