PRAVI GOSPODIN: / Slaven Bilić ponovno je oduševio Engleze

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Slaven Bilić ponovno se pokazao kao dobar kolega. Naime, nakon remija sa Sunderlandom (2:2) u 8.

5.10.2015.
18:47
AFP
VOYO logo

Nije to jedina podrška Bilića ovih dana. Bivši hrvatski izbornik dao je podršku i navijačima premierligaških klubova u njihovoj borbi za povratak engleskog nogometa narodu i smanjenju apsurdno visokih cijena ulaznica, a ne u svrhu modernog nogometa, što je izazvalo oduševljenje na Otoku. No, s lijepim riječima prema Advocaatu, kojeg nitko osim Bilića nije podržao niti mu kazao koju toplu javnu riječ, Splićanin je oduševio i struku i javnost u Engleskoj. Stoga su ga engleski mediji prozvali gospodinom.

Nahvalio Advocaata

"Advocaat je u karijeri napravio sve što je mogao, imao je sjajne rezultate u mnogim kluboima i ligama, a uspješan je bio i na klupi reprezentacije. Ne znam, ali sigurno je i sam pomislio da mu takvo što ne treba u životu. Biti trener znači težak život i svakodnevni pritisak", kazao je Bilić, pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Često su treneri na udaru mnogih, a to je nije lako. Advocaata osobno jako cijenim i mislim kako će nedostajati Premierligi. Ljudi moji, pa on ima 68 godina. Ja obožavam svoj posao, miris trave, pritisak, sve što posao trenera nosi sa sobom. Ali, on ima 68 godina... Tko zna hoću li ja tada uopće biti i živ, a kamoli sjediti na klupi.'', jasan je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo