POVRATNIK MEĐU VATRENE ISKRENO PRIZNAJE POGREŠKE: / 'Katkad se dogodi da zakompliciram sam sebi život'

Image
Foto: PIXSELL

Najbolji hrvatski nogometaši izborili su kroz dodatne kvalifikacije mjesto među reprezentacijama koje će nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a trebao bi se ondje naći i Ivan Strinić.

16.11.2017.
23:05
PIXSELL
VOYO logo

"Nisam nikad otišao, barem u mislima i po željama. A što mogu biti nego zadovoljan. Svjestan sam nekih detalja koje moram popraviti. Katkad se dogodi da zakompliciram sam sebi život. Nije da se vadim, ali dogodi se da dobijem loptu, ali i igrača. Mogao sam u par navrata nabiti loptu, tako nisam navikao. Ovdje u Italiji nema nabijanja bez rezona", izjavio je za Sportske novosti pri čemu se još jednom osvrnuo na činjenicu da će Vatreni biti sudionici svjetske smotre sljedeće godine.

"Ne znam što bih vam drugo rekao nego da sam sretan, blistam od zadovoljstva. Prošao sam dosta toga u karijeri, ali mogu vam kazati da se nikad nisam osjećao potpunije kao igrač. Ono u Zagrebu bila je prava revija, ali ništa manje zadovoljstvo nije bilo ni u Pireju, to kako smo odigrali, ostali neporaženi", sažeo je Strinić oglede baraža protiv Grčke (4-1, 0-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo