POTRESNA ISPOVIJEST BIVŠEG ENGLESKOG REPREZENTATIVCA: / 'Trener me godinama seksualno zlostavljao'

Image
Foto: Screenshot

Engleski nogomet potresa je novi pedofilski skandal. Javila su se još dvojica nogometaša koji tvrde da ih je kao djecu seksualno zlostavljao trener.

24.11.2016.
8:55
Screenshot
VOYO logo

Nakon što su svoje priče u javnost iznijeli Andy Woodward i Steve Walters, oglasili su se i Paul Stewart i David White. Svi su potvrdili kako ih je zlostavljao osuđeni pedofil Barry Bennell, nekadašnji trener djece u više nogometnih klubova. I dok se White, nekadašnji igrač Manchester Cityja, oglasio kratkim priopćenjem, Stewart je svoje potresno svjedočanstvo ispričao za Daily Mirror.

Image
POTRESNO SVJEDOČANSTVO: /

Po prvi puta progovorio o horor priči iz djetinjstva i šokirao Englesku

Image
POTRESNO SVJEDOČANSTVO: /

Po prvi puta progovorio o horor priči iz djetinjstva i šokirao Englesku

Prijetio da će mu ubiti roditelje

Bivši veznjak Cityja, Tottenhama i Liverpoola i engleski reprezentativac otkrio je kako je bio zlostavljan svakodnevno od svoje 11. do 15. godine. Ispričao je da je sve počelo u trenutku kad se Bennell sprijateljio s njegovim roditeljima i obećao im da će od njihova sina napraviti zvijezdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednog dana kad smo se vozili u automobilu počeo me dirati. Bio sam na smrt preplašen, nisam znao što napraviti. Pokušao sam reći roditeljima, ali imao sam samo 11 godina. Sve je preraslo u seksualno zlostavljanje, govorio je da će mi ubiti majku, oca, braću ako kažem samo jednu riječ. A kad imate 11 godina, vjerujete u to", rekao je 52-godišnji Stewart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi s alkoholom i drogom

Trener je govorio roditeljima kako njihov sin mora dodatno raditi na određenom segmentu igre kako bi ga odveo od kuće i zlostavljao.

"Mentalni ožiljci su me odveli u probleme s alkoholom i drogom. Uzimao sam kokain kako bih prestao razmišljati o samoubojstvu i boli koje mi je nanijelo zlostavljanje", dodao je Stewart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo