POTRESNA ISPOVIJEST BIVŠEG ENGLESKOG REPREZENTATIVCA: / 'Trener me godinama seksualno zlostavljao'

Image
Foto: Screenshot

Engleski nogomet potresa je novi pedofilski skandal. Javila su se još dvojica nogometaša koji tvrde da ih je kao djecu seksualno zlostavljao trener.

24.11.2016.
8:55
Screenshot
VOYO logo

Nakon što su svoje priče u javnost iznijeli Andy Woodward i Steve Walters, oglasili su se i Paul Stewart i David White. Svi su potvrdili kako ih je zlostavljao osuđeni pedofil Barry Bennell, nekadašnji trener djece u više nogometnih klubova. I dok se White, nekadašnji igrač Manchester Cityja, oglasio kratkim priopćenjem, Stewart je svoje potresno svjedočanstvo ispričao za Daily Mirror.

Image
POTRESNO SVJEDOČANSTVO: /

Po prvi puta progovorio o horor priči iz djetinjstva i šokirao Englesku

Image
POTRESNO SVJEDOČANSTVO: /

Po prvi puta progovorio o horor priči iz djetinjstva i šokirao Englesku

Prijetio da će mu ubiti roditelje

Bivši veznjak Cityja, Tottenhama i Liverpoola i engleski reprezentativac otkrio je kako je bio zlostavljan svakodnevno od svoje 11. do 15. godine. Ispričao je da je sve počelo u trenutku kad se Bennell sprijateljio s njegovim roditeljima i obećao im da će od njihova sina napraviti zvijezdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednog dana kad smo se vozili u automobilu počeo me dirati. Bio sam na smrt preplašen, nisam znao što napraviti. Pokušao sam reći roditeljima, ali imao sam samo 11 godina. Sve je preraslo u seksualno zlostavljanje, govorio je da će mi ubiti majku, oca, braću ako kažem samo jednu riječ. A kad imate 11 godina, vjerujete u to", rekao je 52-godišnji Stewart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi s alkoholom i drogom

Trener je govorio roditeljima kako njihov sin mora dodatno raditi na određenom segmentu igre kako bi ga odveo od kuće i zlostavljao.

"Mentalni ožiljci su me odveli u probleme s alkoholom i drogom. Uzimao sam kokain kako bih prestao razmišljati o samoubojstvu i boli koje mi je nanijelo zlostavljanje", dodao je Stewart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo