PROBLEM U ATLETICU: / Mandzukic naljutio Simeonea!

'Trebamo igrace koji znaju da pojedinac nije vazniji od momcadi", znakovito je porucio Diego Simeone nakon nule Seville i Atletica. kako donosi Marca, ta izjava je jasna poruka Mariju Mandzukicu.

3.3.2015.
14:11
VOYO logo

Hrvatski napadac nasao se na klupi, Atletico je neocekivano zapoceo utakmicu samo s jednom spicom, Francuzom Griezmannom. Dosad su on i Mandzo bili ubojiti dvojac Atletica, ali Simeone je ovog puta imao druge planove.

Mandzukic ih nije bas najbolje shvatio. Barem tako tvrde spanjolske kolege. Zaigrao je u posljednjih 15-ak minuta, ali uopce nije slusao upute strucnog stozera, a ponasao se kako ga utakmica uopce ne zanima. Navodno, u 90. minuti je Sevilla pocela napad pokraj njega, a on je samo nezainteresirano gledao u suparnicke igrace. Potpuno letargicno i bez zelje da im oduzme loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Simeoneova izjava bila je poruka za Mandzukiceve usi. Cim je saznao da ne zapocinje utakmice, poceo je s nadurenim stavom. Mandzukic nije dobra zamjena, dosad ga je Simeone uvijek koristio od prve minute", stoji u tekstu u Marci, uz dodatak da Atleticu je iznimno potreban Mandzukic u pravoj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo