POTPUNI LUDAK: / Zbog Messija i Barcelone prosao je cijeli svijet!

Zhe Dong je vjerojatno jedan od najludih navijaca Barcelone. Kinez je otputovao iz svog sela u provinciji Hubei u Kataloniju, kako bi mogao gledati omiljeni klub.

12.3.2015.
13:42
VOYO logo

Odricanje je jos vece, jer je majstor cijelim putem - autostopirao. Sve zbog omiljene Barcelone. Krenuo je iz svog sela, pa preko Pekinga i Mandzurije usao u Rusiju.

Odstopirao je kroz cijelu Rusku Federaciju i preko baltickih drzava (Estonija, Litva, Latvija) se spustio u Poljsku. Nastavio je preko Ceske, Austrije, Italije i Francuske do obecanog grada - Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je nekih teskih trenutaka na putu, ali u isto vrijeme sam upoznao brojne ljude koji su me ohrabrivali i pomagali. Kada sam se osjecao lose, Barcelona mi je bila zvijezda vodilja, pokazivala mi je put do Camp Noua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kinez je stigao taman na utakmicu protiv Villarreala krajem sijecnja, te je odgledao pobjedu svojih ljubimaca (3:2). Cijela prica je objavljena na sluzbenoj stranici katalonskog kluba, a Zhe je istaknuo:

"Imao sam svoj san i on se ostvario. Zelio sam pokazati svoju ljubav prema klub. Kada sam stigao na stadion, bio sam tako ponosan sto sam navijac Barce i cijeli trud se isplatio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo