POTPUNI KRAH NEKADAŠNJE ZVIJEZDE: / Na pregovorima s Lyonom pušio i tražio da mu u kavu usipaju viski!

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO
Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Nekadašnji sjajni napadač Arsenala, Manchester Cityja, Real Madrida i Tottenhama Emmanuel Adebayor (32) dotaknuo je samo dno.

22.9.2016.
14:57
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Prije tjedan dana se činilo da je togoanski nogometaš na pragu prelaska u Lyon koji je s Dinamom u skupini Lige prvaka. Izvještaji francuskih medija su govorili da ga samo liječnički pregled dijeli od potpisa ugovora, ali odjednom je sve propalo.

'Iz usta mu visjela cigareta'

Adebayor je pred novinarima optužio klub da je odustao od transfera jer ga nije želio pustiti da igra na afričkom Kupu nacija. No, Lyonov trener Bruno Genesio ima sasvim drugačiju verziju koja bi igraču mogla napraviti veliku štetu u daljnjoj potrazi za klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravili smo mjesta u momčadi za Manua i zato sam dogovorio s njim kavu u Lyonu. Ali na moje iznenađenje, kad je došao, tražio je da mu u kavu usipaju čašu viskija. A iz usta mu je visjela cigareta", prenose francuski mediji Genesijevu izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adebayor je slobodan igrač otkad mu je s krajem prošle sezone istekao ugovor s Crystal Palaceom. Iako je prijelazni rok završen, igrači bez ugovora u bilo kojem trenutku mogu potpisati za novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo