ZA NE POVJEROVATI

POTPUNI KRAH NEKADAŠNJE ZVIJEZDE: Na pregovorima s Lyonom pušio i tražio da mu u kavu usipaju viski!

Nekadašnji sjajni napadač Arsenala, Manchester Cityja, Real Madrida i Tottenhama Emmanuel Adebayor (32) dotaknuo je samo dno. Iako je slobodan igrač, nijedan ga ozbiljan klub ne želi u svojim redovima.

Prije tjedan dana se činilo da je togoanski nogometaš na pragu prelaska u Lyon koji je s Dinamom u skupini Lige prvaka. Izvještaji francuskih medija su govorili da ga samo liječnički pregled dijeli od potpisa ugovora, ali odjednom je sve propalo.

‘Iz usta mu visjela cigareta’

Adebayor je pred novinarima optužio klub da je odustao od transfera jer ga nije želio pustiti da igra na afričkom Kupu nacija. No, Lyonov trener Bruno Genesio ima sasvim drugačiju verziju koja bi igraču mogla napraviti veliku štetu u daljnjoj potrazi za klubom.

“Napravili smo mjesta u momčadi za Manua i zato sam dogovorio s njim kavu u Lyonu. Ali na moje iznenađenje, kad je došao, tražio je da mu u kavu usipaju čašu viskija. A iz usta mu je visjela cigareta”, prenose francuski mediji Genesijevu izjavu.

Adebayor je slobodan igrač otkad mu je s krajem prošle sezone istekao ugovor s Crystal Palaceom. Iako je prijelazni rok završen, igrači bez ugovora u bilo kojem trenutku mogu potpisati za novi klub.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr