Potez Marija Mandžukića oduševio cijeli Atletico Madrid

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić zatražio je od svoga novog kluba, madridskog Atletica, da se priključi treninzima dan ranije nego što je bilo planirano, piše Marca.

16.7.2014.
11:27
VOYO logo

Mandžukić je, podsjetimo, prošli tjedan potpisao četverogodišnji ugovor sa španjolskim prvakom koji mu je, kao i svim svojim igračima koji su sudjelovali na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, dao produženi odmor. Donedavni napadač Bayerna se tako u subotu trebao priključiti novim suigračima, ali Marca tvrdi da je sam izrazio želju da se već u petak stavi na raspolaganje treneru Diegu Simeoneu kako bi čim prije ušao u ritam i uhvatio formu.

Spomenuti dnevni list dodaje kako i stručni stožer i uprava kluba cijene Mandžukićevu gestu jer svaki dodatni dan treninga može itekako pomoći budući da je većina igrača na pripremama još od 7. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj autor članka podsjeća da Mandžukić neće ići na kratku američku turneju s Atleticom jer ga klub, kao i ostale igrače koji su bili na SP-u, želi poštedjeti dugačkog putovanja na promotivne događaje u San Franciscu i Meksiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo