'POSTAO JE MILJENIK NAVIJAČA': / Hrvatski veznjak uživa u Milanu, ali to bi se uskoro moglo i promijeniti

Image

Prenoseći njegov razgovor za Corriere dello Sport, calciomercato.

17.2.2017.
10:32
VOYO logo

"Ništa mi ne znači da me se naziva šampionom zbog pogotka Bologni, mnogo mi više od toga predstavlja pobjeda momčadi. Milan ima ono najvažnije u nogometu, snagu u momčadskoj igri", ustvrdio je Pašalić koji se prisjetio da mu počeci u klubu nisu bili laki budući da je stigao fizički nespreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korak po korak

Chelseajev igrač na posudbi u Milanu kaže i da mu je ovo treća postaja karijere (nakon Elchea i Monaca), da sazrijeva, ali i ne žuri jer napretke želi ostvarivati korak po korak.

Prisjetio se i pogotka kojeg je zabio Crotoneu u prosincu prošle godine kojim je Milan izjednačio rezultat u 2-1 pobjedi, te onog s bijele točke u Juventusovu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene je to bila važna utakmica, debitantska u statusu startera u momčadi i bilo mi je važno odigrati dobro. Večer je bila magična, a moj pogodak pomogao je Milanu pobijediti u nimalo lakoj utakmici."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Juventus? Pucao sam odlučujući penal u petoj seriji. Ne znam što se točno dogodilo, za mene je to poseban trenutak. Znam samo da sam imao tek jedan cilj – postići gol."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Chelsea? Vidjet ćemo'

Upitan je Pašalić za usporedbe sa legendarnim Zvonimirom Bobanom, umirovljenim hrvatskim veznjakom koji je na San Siru ostavio dubok trag igrajući za Milan desetak godina kroz koje je osvojio niz trofeja među kojima i četiri naslova u talijanskom prvenstvu i jedan u Ligi prvaka.

"Laska mi to, no nisam razgovarao s njim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovor je Pašalić završio odgovorom na pitanje o Chelseaju.

"Navijam za Chelsea i nadam se da će osvojiti englesko prvenstvo. Moja budućnost? Milanov sam igrač, a poslije ćemo vidjeti. Razgovor između klubova dogodit će se krajem sezone."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo