POSRNULI UNITED SPREMAN NA NOVI TROŠAK: / Na zimu kreće u lov na zvijezdu Real Madrida

Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Tek što je završio ljetni prijelazni rok u kojem opet nisu štedjeli, u Manchester Unitedu već razmišljaju o zimi i novim pojačanjima.

20.9.2016.
9:34
AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

Tri poraza u nizu bila su znak za uzbunu svima u klubu. Analiziraju se razlozi slabih igara, a jedan od glavnih zaključaka je da Unitedu nedostaje kreativnosti u veznom redu. Paul Pogba koji je plaćen 105 milijuna eura ne pruža igre kakve se od njega očekuju, a mnogi stručnjaci ističu da mu nedostaje suigrač poput Andree Pirla uz kojeg je briljirao u dresu Juventusa.

Cijena 30 milijuna eura

Taj će problem u Manchester Unitedu pokušati riješiti dovođenjem španjolskog ofenzivnog veznjaka Isca (24) koji je u Real Madridu u potpunosti pao u drugi plan. Došao je prije tri godine kao veliki talent iz Malage, ali nije se uspio nametnuti, a kod Zinedinea Zidanea dobiva sve manje prilika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za očekivati je da mu Real neće raditi probleme poželi li napustiti klub u siječnju, a cijena bi se mogla kretati oko 30 milijuna eura. Ranije su zanimanje za Isca pokazaivali Manchester City, Arsenal i Tottenham, a sada se najozbiljnijim kupcem čini United. No, je li španjolski reprezentativac rješenje za Mourinhove probleme, tek ćemo vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo