Znači li ovo da će Modrić podići trofej Lige prvaka?

Posljednji put kada je Real Madrid ovako loše krenuo u sezonu (2001/2002) na kraju iste je osvojio naslov europskog nogometnog prvaka, svoj deveti u klupskoj povijesti.

17.9.2012.
7:19
VOYO logo

Nakon remija protiv Valencije, poraza od Getafea, pobjede protiv Granade i novog poraza od Seville, nogometaši trenera Josea Mourinho na Santiago Bernabeuu u utorak dočekuju prvaka Engleske, Manchester City, u sklopu 1. kola najjačeg klupskog natjecanja u Europi. Brazilac Marcelo bio je realan nakon posljednjeg poraza protiv Seville.

"Već smo se okrenuli utakmici u Ligi prvaka. Znamo da to moramo pobijediti da bi podigli moral u svlačionici i prekinuli gubitnički niz. To je sada najbitnije i mi to jako želimo", rekao je branič Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je Vicente del Bosque, današnji izbornik reprezentacije Španjolske, sjedio na klupi Reala na početku sezone 2001/2002, klub iz španjolske metropole upisao je poraze od Valencije i Betisa, remi protiv Malage i pobjedu protiv Espanyola, a identični rezultati, protiv drugih momčadi, dogodili su se i ove sezone.

Na kraju te iste sezone Real je prekrasnim pogotkom Zinedinea Zidanea u finalu Lige prvaka slavio protiv Bayer Leverkusena 2:1, te osvojio deveti naslov prvaka Europe u povijesti Kraljevskog kluba. Može li se povijest ponoviti, a Real osvojiti jubilarni 10. naslov?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo