PORUKA KOJU NIJE OČEKIVAO: / Legendarni napadač otkrio što je rekao Dejanu Lovrenu u veljači 2015.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren danas je jedan od glavnih aduta Liverpoola, ali njegova karijera na Anfieldu nije imala blistavi početak.

6.11.2016.
13:07
AFP
VOYO logo

Liverpool je 2014. doveo Lovrena iz Southamptona i platio ga 20 milijuna funti, učinivši ga na taj način najskupljim obrambenim igračem u klupskoj povijesti. No, hrvatski je stoper u prvim mjesecima puno griješio i stalno je bio na meti navijača, medija i stručnih komentatora.

Image
LOVREN O REPREZENTACIJI I ONOJ AFERI: /

Hrvatski stoper sasvim otvoreno o teškim trenucima

'Vrhunska je klasa'

Jedan od najtežih trenutaka dogodio mu se u veljači 2015. kada je promašio posljednji jedanaesterac u šesnaestini finala Europske lige protiv Beşiktaşa i izbacio svoju momčad iz natjecanja. Podrška mu je tada stigla od istinske klupske legende, nekadašnjeg napadača Robbieja Fowlera (41), koji je cijelu priču otkrio Mirroru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neovisno o tome što neki navijači govore o njemu, Dejan Lovren je odličan stoper koji ima sve atribute da bude vrhunska klasa. Znam da je napravio veliku pogrešku prošli tjedan (protiv Crystal Palacea, op. a.), ali pogledate kako je reagirao nakon toga", istaknuo je Fowler, pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dejan ima kvalitetu i to sam mu rekao. Kad je prolazio kroz posebno teško razdoblje, nedugo nakon dolaska na Anfield, promašio je jedanaesterac u raspucavanju protiv Beşiktaşa. Poslao sam mu tada poruku i rekao mu da drži glavu gore. Ne tvrdim da imam ikakve zasluge za to kakav je danas igrač, samo želim reći da sam ga uvijek cijenio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo