PORUKA NA TWITTERU: / Francuska zvijezda riješila nedoumicu - Real ili Arsenal

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Kao i svaki prijelazni rok, i ovaj aktualni je imao i još uvijek ima nekoliko svojih trakavica koje se protežu unedogled i svakodnevno pune prostor u europskim medijima.

24.8.2015.
19:10
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Iako se činilo da ćemo u posljednjim danima prijelaznog roka u pojačanoj mjeri slušati i čitati o mogućem transferu Karima Benzeme iz Real Madrida u Arsenal, od toga neće biti ništa. Glasine je ušutkao sam nogometaš kratkom i jasnom porukom na Twitteru.

Poruka klaunovima

"Za sve one klaunove koji žele uvjeriti moje obožavatelje u neke stvari. Ovo ovdje je moj dom", napisao je Benzema uz fotografiju na kojoj je u Realovom dresu i u svlačionici Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benzema (27), dakle, ostaje u klubu u koji je došao 2009. iz Lyona i s kojim je osvojio po jedan naslov španjolskog i europskog prvaka. Prošle je sezone u 46 nastupa u svim natjecanjima postigao 22 pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagađanja o njegovom odlasku iz Reala pojavila su se paralelno s glasinama da bi novi trener Madriđana Rafael Benitez u špici mogao forsirati Cristiana Ronalda. Francuz očito tome ne vjeruje i siguran je da će, kad se oporavi od ozljede, ponovno zauzeti svoje mjesto u napadu. A menadžer Arsenala Arsene Wenger će rješenje za pojačavanje svoje napadačke linije morati špotražiti negdje drugdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo