Porazni podaci i težak udarac za Mamića!

20.8.2012.
23:25
VOYO logo

Dva tjedna prije početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, vodi se velika bitka oko jednog igrača. Zdravko Mamić i određeni medijski krugovi svim silama guraju Sammira u reprezentaciju, iako ni sami Vatreni, kao ni ogroman dio javnosti, ne podržavaju taj potez.

'Palac dolje' prije par je dana prvi pokazao kapetan naše momčadi Darijo Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što će izbornik odlučiti, ali reći ću osobno mišljenje: Sammir mora biti deset utakmica zaredom najbolji igrač u Hrvatskoj ligi da bi zaslužio šansu, nije dovoljan povremeni bljesak, jer HNL je uvjerljivo najlošija liga iz koje se pozivaju igrači u našu reprezentaciju. Mi imamo vrlo kvalitetne veznjake koji igraju u velikim klubovima i bolji su nego on. Osim toga, tu je njegova nedisciplina, koja mu ne ide u prilog. Veliki je talent, međutim mora biti vođa i primjer igračima, a ne prvi na listi kad se dijele kazne za nesportski život", izjavio je Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličan, tvrd stav prema Sammiru imaju i naši čitatelji. Zvuči nevjerojatno, ali 90 posto anketiranih glasalo je protiv Sammira u 'kockastom' dresu, što dosta govori o tome kakvo je raspoloženje tribina prema igraču koji još uvijek češće zabljesne u 'kafanama' nego na terenu.

Sammira je, naravno, pogodilo kad je čuo da ga igrači ne žele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogodilo me to, moram priznati. Tužan sam. Naravno da bih želio igrati za Hrvatsku, no htio bih da me suigrači prihvate, da budemo svi jednaki. Srnu jako cijenim, i kao igrača i kao lidera. Odigrao je toliko dobrih utakmica za reprezentaciju. On je kapetan i nipošto se ne želim prepucavati s njim preko novina. Ja nisam takav. Ako Igor Štimac smatra da mogu pomoći, ja sam na raspolaganju. Išao bih i pješice. Dobijem li poziv ući ću u svlačionicu, pružiti Srni ruku i svima dokazati da zaslužujem igrati za Hrvatsku", izjavio je Brazilac.

Posljednju riječ će imati Igor Štimac, ali čini se da je odluka već donesena. Sammir će sasvim sigurno zaigrati za reprezentaciju, što će mu podignuti cijenu na tržištu i razveseliti Mamića. Problem je samo što će reći tribine kad novi Vatreni uskoro istrči na Maksimir, te još bitnije – kako će ga prihvatiti Srna i društvo iz svlačionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo