POPLJUVAO VATRENOG: / "Zbog Teveza su se suparnici tresli, s Mandžom nije tako"

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Nekadašnji direktor Juventusa Luciano Moggi izrazio je mišljenje da je Stara dama slabija nego prošle sezone unatoč nedavnom osvajanju talijanskog Superkupa protiv Lazija (2:0).

11.8.2015.
13:44
AFP
VOYO logo

Nakon poraza od Barcelone u prošlosezonskom finalu Lige prvaka, u Juventusu su se dogodile brojne promjene. Momčad su napustili Andrea Pirlo, Arturo Vidal i Carlos Tevez, a u Torino su, između ostalih, došli Paulo Dybala, Sami Khedira i naš Mario Mandžukić. Za Moggija to nisu dostojne zamjene, pa smatra da će treneru Massimilianu Allegriju biti teško ponoviti prošlosezonske uspjehe.

Spasio se od zatvora

"Juventus je zaslužio pobjedu u Superkupu, Dybala i Mandžukić su zabili golove, ali momčad nije ostavila dojam da je jednako snažna kao prošle sezone. Suparnici su se tresli kad su znali da će igrati protiv Teveza, ali s Mandžukićem nije tako. Pirlo je davao momčadi kreativnost, što Pogba ne može, a i odlazak Vidala će se jako osjetiti", istaknuo je Moggi za Libero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Moggi je bio jedan od glavnih osumnjičenika u aferi Calciopoli u kojoj je istraživano namještanje rezultata u Seriji A. Dobio je doživotnu zabranu rada u nogometu, međutim u ožujku ove godine Vrhovni sud je poništio presudu za sportsku prevaru, dok je presuda za zavjeru otišla u zastaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvukao se tako Moggi od odlaska u zatvor, a danas radi kao komentator nogometnih zbivanja u više talijanskih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo