POLOVICA IH TUGUJE, POLOVICA SLAVI: / Vijest s Emiratesa definitivno će podijeliti navijače Arsenala

Image
20.10.2016.
17:35
VOYO logo

Osvojeno je potom još nekoliko trofeja u FA kupu, nekoliko puta slavljena pobjeda u Community Shieldu, no ono 'pravo' navijači čekaju već prilično dugo. Arsenal je vrlo čestu blizu konačne nagrade, no od spomenute 2004. godine nikad na nju nije stavio ruku, a klupski navijači često zbog toga prst krivnje usmjeravaju prema menadžeru Arseneu Wengeru i njegovoj škrtosti.

Arsenal je klub koji igra lijep nogomet i dobro posluje, a francuski menadžer momčadi jedan od zaslužnih za to. Poznat po tome da nije spreman 'iskrcati' kao ostali kandidati za naslov, Wenger je obično u očima navijači i glavni krivac zbog suše u riznici trofeja. A sad je stigla vijest koja bi mnoge među njima mogla dodatno razljutiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugovječni šef struke u Arsenalu, klubu čiju je nogometnu momčad preuzeo 1996. godine, ima važeći ugovor još samo za aktualnu sezonu, no vijest kojom barata nogometni portal Goal kazuje da mu je novo produljenje već ponuđeno. Dodaje se i da će Wenger o svemu odlučiti na završetku sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je produljenje ugovora, javlja isti izvor, ponuđeno i Mesutu Özilu. Prema dogovorenoj suradnji njemački nogometni reprezentativac trebao bi u klubu ostati do kraja sezone 2017/18, a nećka se potpisati dodatnu suradnju jer prije svega želi vidjeti što će odlučiti Wenger. Ostaje li Francuz, ostat će u Nijemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo