DUGO NIJE BIO OVAKO VESEO

POGLEDAJTE S KIM JE MODRIĆ PODIJELIO SVOJU SREĆU: Erupcija oduševljenja kapetana bila je samo njemu upućena

Velika je bila sreća hrvatskih nogometaša po završetku utakmice na kijevskom Olimpijskom stadionu na kojem su Vatreni 2-0 pobjedom ostavili Ukrajinu bez Svjetskog prvenstva, a sebi otvorili vrata dodatnih kvalifikacija.

Pred očima 70-ak tisuća Ukrajinaca koji su se nadali drugačijem raspletu, Andrej Kramarić dvaput je matirao Pjatova za veliku pobjedu Hrvatske koju je emotivno iz lože pratio i bivši kapetan Hrvatske Darijo Srna. Oprostio se Srna od dresa izabrane vrste, no to ne znači da mu srce i dalje ne kuca za bivše suigrače i domovinu što nije niti pokušao sakriti pred očima puka u državi u kojoj u dresu Šahtara igra od 2003. i gdje je stekao status legende kluba.

HRVATSKA ĆE BITI NOSITELJ U DOIGRAVANJU: Ovo su mogući suparnici Vatrenima na putu do Rusije

Srna je emotivno proživljavao cijelu utakmicu, a na jednak način dočekao i njen kraj. Kamerama nije pobjegao detalj sa završetka ogleda u kojem presretni Luka Modrić oduševljeno gestikulira prema dijelu tribine na kojoj je bio i Srna čija je reakcija bila u potpunosti jednaka kao da i dalje nosi dres koji je obukao rekordnih 134 puta i u kojem je imao kapetansku vrpcu oko ruke.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr