Pogledajte zašto Real vjeruje u čudo u Madridu

Real se jutro nakon demoliranja u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka u Dortmuntu počeo puniti optimizmom i vjerom da se na 'magičnom' Santiago Bernabeu može dogoditi čudo.

25.4.2013.
11:50
VOYO logo

Napadač Borussije Robert Lewandowski je Realu utrpao sva četiri gola u pobjedi 4:1, a trener Kraljevskog klubaJose Mourinho je nakon susreta čestitao protivniku na trijumfu te izjavio kako misli da mogu ovo okrenuti, iako znaju da će to biti teško.

"U Realu sam tri godine i sreo sam mnogo važnih ljudi iz povijesti ovog kluba koji su mi objasnili mnoge stvari. Jedna od njih je čarolija Santiago Bernabeua na kojem nemoguće ponekad postaje moguće. U nogometu ništa nije nemoguće i uvijek postoji nada. U utorak će svi biti spremni dati sve od sebe i napraviti sve da uđemo u finale. Ako nas Borussija nakon toga prođe, neka bude tako, no morat će patiti, a moji igrači će s terena otići znajući da su napravili sve i da više ništa nisu mogli dati", izjavio je trener Reala Mourinho, a to je razmišljanje prenio i na svoje igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Više nego ikada moramo biti homogeni. Zajedništvo nas mora nositi u uzvratu i moramo vjerovati. Ništa drugo nam ne preostaje nego baš svaki dan i na samom uzvratu razmišljati pozitivno o tom meču. I vjerovati da možemo do finala. Možda bismo ovo morali shvatiti kao idealnu šansu koju smo dobili da ispišemo povijest. Da režiramo povijesni preokret i da nas taj doseg vodi kroz uzvrat. Jasno je da će biti teško, jasno je da smo pali u inferioran položaj, ali je isto tako činjenica da ništa još nije gotovo. Očistimo glave od ovog poraza i krenimo po čudo", izjavio je vratar Reala Diego Lopez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A na Realovoj službenoj stranici su se za čudo već počeli nabrijavati, pa se u tekstu pod naslovom 'Magične noći na Bernabeu' prisjećaju svojih najvećih europskih preokreta koji priželjkuju i u utorak.

http://www.youtube.com/embed/a-sfDy_5GwA 1986. - Borussia Mönchengladbach (prva utakmica 5:1, uzvrat 4:0 za Real)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube.com/embed/fU3OMkKZYp8 1985. - Anderlecht (prva utakmica 3:0, uzvrat 6:1)

http://www.youtube.com/embed/rezjef2OxH8 1985. - Inter (prva utakmica 2:0, uzvrat 3:0 za Real)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube.com/embed/FR_x8OEvqHc 1976. - Derby County (prva utakmica 4:1, uzvrat 5:1 za Real)

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo