POGBA SE PROPISNO SRAMOTI U MANCHESTERU: / Precijenjeni Francuz počeo živcirati i Ibru

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Na društvenim mrežama osvanula je reakcija Zlatana Ibrahimovića na katasrofalan udarac Paula Pogbe protiv Watforda (poraz Crvenih vragova 3-1).

21.9.2016.
17:55
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Očekivalo se kako će ovoljetno spektakularno pojačanje Manchester Uniteda Paul Pogba (prešao iz Juvea u United u rekordnom transferu za svjetski nogomet u visini od 105 milijuna eura) brzo početi opravdavati uloženi novac. No, navijači su od precijenjenog Francuza dobili jedno veliko - ništa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ENGLESKI VELIKAN OČITO NIJE NAUČIO LEKCIJU: Je li na pomolu novi slučaj Pogba?

Pogba se još uvijek čeka

Navijači još uvijek čekaju eksploziju svojeg zvjezdanog pojačanja koji u pet odigranih susreta za United (četiri u Premiershipu, jedan u Europskoj ligi) nije zabio niti gol, a ono što još više bode u oči je nula u rubrici asistencije. Uloga Pogbe u strateškim zamislima Mourinha je kreiranje igre Crvenih vragova, ali za sad bez uspjeha.

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF
Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Debakl kod Watforda

Manchester je proteklog vikenda doživio debakl na gostovanju kod Watforda 3-1, a Pogba se u tom dvoboju savršeno uklopio u sivilo zvano United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno se u tom susretu pamti njegov pokušaj udarca s 30 metara koji je otišao daleko na tribine Vicarage Roada, a upečatljiva je ostala reakcija Zlatana Ibrahimovića koji je u tom napadu bio u boljoj poziciji za gol nego Francuz. Zlatanovu reakciju možete vidjeti u videu dolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, Pogba je u toj utakmici griješio najednostavnijim stvarima u nogometu poput jednostavnih dodavanja lopte svojim suigračima, a jedno tako "majstorsko" dodavanje izdvojeno je u videu dolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sad pristalice Crvenih vragova još uvijek čekaju da njihova zvijezda proigra. Kad će se to dogoditi, to još nitko ne zna...

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo