PODUZETNICI DESETLJEĆA: / Prodali ga za 39 milijuna eura, pa otkupili za 16!

Image
Foto: AFP

Španjolski nogometni velikan Real Madrid potvrdio je u srijedu da je svoga veznjaka Asiera Illarramendija prodao Real Sociedadu s kojim je 25-godišnjak potpisao šestogodišnji ugovor.

26.8.2015.
17:42
AFP
VOYO logo

Cijela priča je tim zanimljivija kad se uzme u obzir da je Illarramendi u Madrid došao prije dvije godine upravo iz Real Sociedada koji je za njega dobio ogromnih 39 milijuna eura. U Kraljevskom klubu su mislili da su pronašli dugoročno rješenje za nasljednika Xabija Alonsa, ali Illarramendi se nije nametnuo, a kako su u međuvremenu došli Toni Kroos, Lucas Silva i prije nekoliko dana naš Mateo Kovačić, postalo je jasno da za njega više nema mjesta.

Kovačiću konkurent manje

I tako se Illarramendi vratio odakle je i došao, a Real Sociedad je, prema izvještajima španjolskih medija, za njega platio 16 milijuna eura. Samo je dvije godine, dakle, baskijski klub bio bez Illarramendija, a pritom je uspio zaraditi čistih 23 milijuna eura! Ili ako gledate iz drugog kuta: Real Madrid je bacio 23 milijuna eura u vjetar!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nama je ova priča zanimljiva zbog činjenice da Kovačić sada u novom klubu ima jednog konkurenta manje, što bi trebalo značiti i veću minutažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo