POČELA PRODAJA ULAZNICA ZA HRVATSKA-GRČKA: / Želite na Maksimir? Ovdje saznajte kako do karata

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Prvi od dva odlučujuća susreta dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo, poznato je već, hrvatska nogometna reprezentacija odigrat će na Maksimiru 9.

20.10.2017.
12:46
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U lovu na svoje deseto veliko natjecanje hrvatski nogometaši svakako će trebati pomoć publike, a službena stranica Hrvatskog nogometnog saveza u petak je objavila i da je internetskim putem, na portalu za ulaznice, započela prodaja karata za taj ogled. Prodaja na ovakav način trajat će do 8. studenoga, odnosno do iskorištenja raspoloživosti ulaznica. One će se moći kupiti i na blagajnama stadiona Maksimir od 12 do 18 sati svaki dan od 6. studenoga.

Cijene su već prije formirane pa je tako već znano da je za tribinu Zapad dolje potrebno izdvojiti 200 kuna, za tribinu Istok 100 kuna, a za Sjever dolje 60 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, podsjeća HNS dodajući da 'kupac ulaznica putem Interneta mora biti hrvatski državljanin, a osim svojih podataka kupac je dužan dati i podatke o drugim gledateljima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali gledatelji ne moraju biti hrvatski državljani'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo