POČELA POBUNA: / 'Sjever i jug su jedno, a vi ste karcinom hrvatskog društva'

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

U hrvatskom nogometu opet vrije. Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) donio je u srijedu još jednu odluku koja je izazvala šok napravila gotovo nemoguće - ujedinila najveće rivale!

25.2.2016.
9:48
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

Izvršni odbor je iz Komisije za mali nogomet smijenio Ivu Zokovića, inače predsjednika MNK Split Tommy. Izazvalo je to bijes ne samo u splitskom klubu, već kod svih prvoligaša, uključujući i najvećeg Tommyjeva rivala - MNK Nacional. Splićani su uvjereni da je Zoković smijenjen jer se cijela momčad prije nekoliko dana učlanila u Hajduk i na taj način pružila podršku klubu s Poljuda.

'Čekamo udar na naš klub'

Oglasio se najprije na društvenim mrežama Nacional, nazvavši cijelu ovu priču lakrdijom i sramotom. Iz kluba je stigla i velika najava koja bi mogla dodatno ražestiti HNS-ove moćnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idući tjedan cijeli Nacional Zagreb će se učlaniti u Hajduk, a nakon toga čekamo udar na naš klub", objavio je Nacional na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro su se priopćenjem javili i iz MNK Split Tommy, izrazivši zatečenost smjenom svoga predsjednika, a posebno obrazloženjem da Zoković ne radi svoj posao.

"Koliku dozu drskosti i bahatosti treba imati da za čovjeka koji je na svojim leđima 31 godinu iznio klub i koji je od njega napravio najtrofejniji hrvatski klub (8 nacionalnih prvenstava, 8 kupova, 2 puta 3. mjesto u Europi), netko kao razlog navede da ne radi svoj posao", pitaju se Splićani u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Borba za boljitak'

"Očito je da HNS-u smeta borba protiv stanja koje vlada u samom HNS-u. Na njihovu žalost, borba je tek počela i FC Split Tommy žestoko će se uz Hajduk boriti za boljitak nogometa i futsala u Hrvatskoj!!! Dosta je više prikazivanja borbe za boljitak hrvatskog nogometa kao animoziteta sjevera i juga. Gospodo, sjever i jug su jedno. Sjever i jug su Hrvatska, a vi ste karcinom našeg društva i sporta koji je Hrvatima donio toliko radosti", zaključak je priopćenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da se na Facebooku oglasio i Hajduk koji je izrazio podršku Zokoviću i poštovanje prema Nacionalu i njegovom potezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo