Pobuna u svlačionici: Dva igrača izbačena iz momčadi

Nekim igračima Zenita se nije svidjelo što je klub izdvojio hrpu novca za dva nova igrača pa su počeli dizati bunu zbog čega su, zasad, dva nogometaša preseljena u drugu momčad.

23.9.2012.
19:15
VOYO logo

Otkako je ruski nogometni prvak, Zenit iz St. Peterburga, pri kraju prijelaznog roka doveo Belgijca Alexa Witsela i Brazilca Hulka plativši za svakog po 40-ak milijuna eura, prvaci nisu dobili niti jednu utakmicu.

Umjesto pozitivne u klubu je zavladala atmosfera pobune zbog svote koju je klub odlučio izdvojiti za pojačanja. Uslijedila su dva poraza i subotnji remi na prvenstvenom gostovanju kod Krilja Sovjetova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najglasniji je bio domaći reprezentativac Igor Denisov, koji je od vodstva kluba zatražio produljenje i poboljšanje ugovora. Kako mu u klubu nisu izašli ususret, bojkotirao je subotnje gostovanje u Samari. Javnosti su iz kluba poručili da je Denisov i ovog trenutka među najplaćenijim igračima, a trener Luciano Spalletti poslao ga je "na hlađenje" u drugu momčad. Zajedno s njim ondje će do daljnjega trenirati i Aleksandr Keržakov, koji je javno podržao Denisovljeve napore, premda gostovanje kod Krilje nije bojkotirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo