Pobuna u svlačionici: Dva igrača izbačena iz momčadi

Nekim igračima Zenita se nije svidjelo što je klub izdvojio hrpu novca za dva nova igrača pa su počeli dizati bunu zbog čega su, zasad, dva nogometaša preseljena u drugu momčad.

Otkako je ruski nogometni prvak, Zenit iz St. Peterburga, pri kraju prijelaznog roka doveo Belgijca Alexa Witsela i Brazilca Hulka plativši za svakog po 40-ak milijuna eura, prvaci nisu dobili niti jednu utakmicu.

Umjesto pozitivne u klubu je zavladala atmosfera pobune zbog svote koju je klub odlučio izdvojiti za pojačanja. Uslijedila su dva poraza i subotnji remi na prvenstvenom gostovanju kod Krilja Sovjetova.

Najglasniji je bio domaći reprezentativac Igor Denisov, koji je od vodstva kluba zatražio produljenje i poboljšanje ugovora. Kako mu u klubu nisu izašli ususret, bojkotirao je subotnje gostovanje u Samari.

Javnosti su iz kluba poručili da je Denisov i ovog trenutka među najplaćenijim igračima, a trener Luciano Spalletti poslao ga je “na hlađenje” u drugu momčad.

Zajedno s njim ondje će do daljnjega trenirati i Aleksandr Keržakov, koji je javno podržao Denisovljeve napore, premda gostovanje kod Krilje nije bojkotirao.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr