PLETIKOSA NIMALO NE SUMNJA U SRNU: / 'Njegov slučaj je dobra opomena svim našim sportašima'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Legendarni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Stipe Pletikosa osvrnuo se na slučaj bivšeg kapetana Vatrenih Darija Srne koji je pao na doping-testu.

25.9.2017.
23:41
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Srna je u petak potvrdio da je obaviješten kako je u njegovom uzorku od 22. ožujka, uzetom izvan natjecanja, pronađena nedozvoljena supstanca. Dodao je kako se povukao iz svih natjecanja dok ne završi pravni proces koji je u tijeku.

Image
BIVŠI KAPETAN VATRENIH PROŽIVLJAVA NOĆNU MORU: /

Dariju Srni prijeti neslavni i naprasni završetak karijere

'U Šahtaru je sve na vrhunskoj razini'

Pletikosa je u emisiji Stadion na HRT-u pružio podršku nekadašnjem suigraču s kojim je igrao u reprezentaciji, Hajduku, ali i Šahtaru čiji je Srna i danas član.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako je bitno naglasiti da nemam nikakve sumnje u istinitost Darijevih tvrdnji da je nenamjerno uzeo tu zabranjenu supstancu. Jako ga dobro poznajem i sama činjenica da je četiri puta prije toga imao dobar dopinški nalaz, pa onda i šesti put također, dovoljno govori. To je jako dobra opomena za sve naše nogometaše, sve naše sportaše da se savjetuju sa svojom liječničkom službom prije nego što uzmu bilo kakve preparate", rekao je Pletikosa koji ne smatra da je odgovornost na liječničkoj službi Šahtara.

"U Šahtaru se sve radi na vrhunskoj europskoj razini, sama činjenica da je španjolski doktor Paco prešao iz Šahtara u Chelsea, govori o ozbiljnosti tog kluba", dodao je Pletikosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Versailles
Brak na prvu
Samit
Zoološki vrt
Hell's kitchen
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Pevačica
Slugterra
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
Ashby
Cijena strasti
VOYO logo