PLES KUGLICA: / Tudor na Borussiju Dortmund, težak posao za Subašića i Pašalića

Image
Foto: Pixsell, Ivo Čagalj

Dan nakon što smo saznali kako će izgledati ovosezonske skupine Lige prvaka, u Monte Carlu je obavljen i ždrijeb drugog po jačini kontinentalnog natjecanja - Europske lige.

28.8.2015.
16:25
Pixsell, Ivo Čagalj
VOYO logo

Hrvatska ove sezone neće imati svoga predstavnika u grupnoj fazi natjecanja, ali je zanimljivo pogledati kako su prošli klubovi u kojima rade i igraju naši treneri i nogometaši. Igor Tudor, koji je od ljeta trener grčkog PAOK-a, smješten je u skupinu C i igrat će protiv možda i najjače momčadi u natjecanju, dortmundske Borussije. U skupini je i ruski Krasnodar, kao i azerbajdžanska Qabala, klub u kojem igra nekadašnji napadač Dinama Dodo.

Lovren na Livaju

U skupini B ćemo imati hrvatski okršaj: Liverpool će se s Dejanom Lovrenom suprotstaviti Rubinu iz Kazanja u kojem igra Marko Livaja. Društvo će im praviti i francuski Bordeaux, te švicarski Sion. Napoli Ivana Strinića je u skupini D s varšavskom Legijom čiji je kapetan naš Ivica Vrdoljak. Suparnici će im biti i belgijski Club Brugge, te danski Midtjylland. Vedran Ćorluka će kao kapetan predvoditi moskovski Lokomotiv protiv lisabonskog Sportinga, istanbulskog Beşiktaşa i albanskog Skënderbeua od kojeg je u 4. pretkolu Lige prvaka bolji bio Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska" Fiorentina s Milanom Badeljom, Nikolom Kalinićem, Antom Rebićem i Ricardom Bagadurom ide na Basel, Lech i Belenenses, dok će suparnici Danijelu Subašiću i Mariju Pašaliću u Monacu biti Tottenham, Anderlecht i Qarabag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva najbolje plasirana sastava iz svake skupine plasirat će se u šesnaestinu finala. Prve utakmice u grupnoj fazi igraju se 17. rujna, a posljednje je kolo na rasporedu 10. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo