PLAN RIJEKE ZA PROSLAVU NASLOVA: / Jug Maksimira bit će pun, a onda kreće ludilo na Korzu

Image
27.5.2017.
10:15
VOYO logo

Budući da već u srijedu iste dvije momčadi igraju finale domaćeg Kupa za očekivat je kako će treneri Dinama Ivajlo Petev i Rijeke Matjaž Kek odmoriti neke od svojih aduta za taj ogled, no gostujuća momčad današnje utakmice već sad uživa u sjajnoj sezoni, neovisno i ishodu susreta koja se igra sredinom sljedećeg tjedna.

Uživa Rijeka cijele sezone i podršku Armade koja neće podbaciti i u današnjem ogledu kada se očekuje dolazak oko 5000 klupskih navijača, što u organiziranom prijevozu, što u osobnom aranžmanu. Mnogi žele biti dio povijesti i vidjeti kako Rijeka po prvi put u povijesti natjecanja podiže trofej namijenjen najboljem, a, ono što je sigurno, potom kreće 'ludilo' na Korzu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju Novog lista, dolazak Keka i njegovih igrača očekuje se iza ponoći, a slavlje će biti obogaćeno vatrometom u čast prvaka. Zajednička suradnja Grada i kluba omogućila je svima onima koji ne idu na Maksimir da utakmicu gledaju organizirano, a vrhunac svega svakako će biti doček. Ugostiteljski objekti u Rijeci, koju očekuje i posebna regulacija prometa, radit će do ranih jutarnjih sati nedjelje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo