PLAN JE JASAN: / Talijanski velikan prodaje napadača i braniča kako bi doveo hrvatsku zvijezdu!

Image
Foto: AFP, NICOLAS TUCAT
Image
Foto: AFP, NICOLAS TUCAT

Ne smanjuje se zanimanje talijanskog nogometnog velikana Milana za hrvatskog reprezentativca Milana Badelja (27).

25.12.2016.
20:50
AFP, NICOLAS TUCAT
VOYO logo

Mediji na Apeninskom poluotoku već mjesecima najavljuju da će Rossoneri u zimskom prijelaznom roku pokušati dovesti hrvatskog veznjaka iz Fiorentine, a zanimanje Milana je potvrdio i igračev agent. Badelj nije produljio ugovor s Fiorentinom koji vrijedi do 2018. godine, a čini se da to ni neće napraviti.

Kako će reagirati Conte?

Toskancima bi stoga najisplativije bilo da ga prodaju već ove zime, a tu u priču ulazi Milan kao klub koji pokazuje najveću namjeru da ga dovede u svoje redove. Problem je, međutim, što još uvijek nije okončana prodaja kluba kineskom konzorciju tako da su Rossoneri 'kratki' s novcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, rješenje ipak postoji, a radi se o prodaji igrača. Portal Calciomercato navodi da Milan u siječnju namjerava prodati nekadašnjeg napadača Šahtara Luiza Adriana i braniča Lionela Vangionija. Adriano igra vrlo malo kod Vincenza Montelle i izgledno je da će napustiti klub. U Milanu očekuju da če za njega dobiti između pet i šest milijuna eura, a još dva bi si priskrbili prodajom Vangionija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
CONTE JE ODLUČAN: /

U Firenci se već opraštaju od Badelja, Vatreni na korak do Chelseaja?

Taj bi novac, smatraju na San Siru, trebao biti dovoljan za slamanje otpora Fiorentine i dovođenje Badelja. Računicu im eventualno može pokvariti Antonio Conte koji bi, pišu talijanski i engleski mediji, bivšeg dinamovca volio dovesti u Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo